ALU Ramen en Deuren

Uw venster op de wereld

 

Ramen zijn letterlijk uw venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van uw huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten.

 

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen

 

Aluminium deuren met stijl

 

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. Daarom ontwerpt Reynaers een assortiment prachtige aluminium deuren, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Softline, decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

 

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extra's voor optimale beveiliging. Uw deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een vijfpuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

 

Of u nu op zoek bent naar een deur die perfect bij uw gevel past of er zelfs volledig in opgaat, of daarentegen een contrast wilt creëren door een deur met een uitzonderlijk design of speciale verlichting, bij Reynaers kunt u terecht voor een op maat gemaakte oplossing voor al uw wensen.

 

 

ALU ramen

 

Eco System_

Eco system is een hoogwaardig aluminium systeem dat een esthetisch design met energie-efficiëntie combineert. Met een Uf-waarde van amper 2,25 W/m²K komt dit systeem tegemoet aan de recentste vereisten voor thermische isolatie. Het systeem biedt een oplossing voor elke standaardtoepassing voor ramen en raamdeuren.

 

Inbouwdiepte kader: 50 mm

Inbouwdiepte vleugel: 59 mm

 

 

 

 

 

 

 

CS 68_

CS 68 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is zonder enige twijfel de nieuwe referentie voor een optimale combinatie van isolatie en veiligheid. Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk.

CS 68 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn.

 

Inbouwdiepte kader : 59 mm

Inbouwdiepte vleugel: 68 mm (raam), 59 mm (vlakke deur)

 

 

 

 

 

CS 77_

CS 77 is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is zonder enige twijfel de nieuwe referentie voor een optimale combinatie van comfort en veiligheid. Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de huidige bouwtrends zijn afgestemd. Alle types binnen- en buitendraaiende ramen en deuren zijn mogelijk.

CS 77 maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn

 

Inbouwdiepte kader: 68 mm

Inbouwdiepte vleugel: 77 mm (raam), 68 mm (vlakke deur)

 

 

 

 

 

 

CS 77-HI_

CS 77 is een driekamersysteem voor het vervaardigen van ramen en deuren met verhoogde thermische

eigenschappen en vormt de optimale combinatie van veiligheid en comfort. Glasvezelversterkte

polyamidestrippen met ribbels en/of holle kamers staan garant voor hoge thermische isolatiewaarden.

Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die passen bij de uiteenlopende

hedendaagse architectuurtrends en biedt alle types van naar binnen en naar buiten draaiende ramen

en deuren. De dubbele aanslag tussen kader en vleugel en de verlaagde afwatering staan garant voor

een superieure wind- en waterdichtheid.

Er is een ruime keuze aan binnen- en buitenkleuren.

 

Thermische isolatie: Uf-waarde HI-versie tussen 1,76 W/m²K en 2,05 W/m²K, afhankelijk van de kader/vleugel-combinatie

 

 

 

 

 

CS 86-HI_

CS 86-HI is een driekamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking. Het systeem is een combinatie van esthetisch design, optimale stabiliteit en hoge thermische isolatie. De isolerende strips van het skelet behalen Uf-waarden tot 1,2 W/m²K, waardoor

dit het meest energie-efficiënte systeem in het assortiment is. Het systeem bevat binnendraaiende ramen en binnen- en buitendraaiende vlakke deuren. Bovendien zijn er verschillende vloerverbindingen verkrijgbaar, zodat CS 86-HI aan specifieke vereisten van de klant voldoet.

CS 86-HI maakt deel uit van de Concept System®-reeks, een uniek modulair systeem voor aluminium schrijnwerk dat uit uiteenlopende profielen en accessoires bestaat die onderling verwisselbaar zijn.

 

Inbouwdiepte kader: 77 mm

Inbouwdiepte vleugel: 86 mm (raam), 79 mm (vlakke deur)

 

 

ALU schuiframen

 

CP 130_

De schuifdeur CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

CP 130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS 68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42 mm met een maximaal gewicht van 300 kg), voldoet CP 130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

 

Nieuw! CP 130 is nu ook beschikbaar in een hoekoplossing zonder hoekprofiel! Meer info binnenkort op deze pagina.

 

 

 

 

 

 

CP 155_

CP 155 is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht (tot 400 kg), mogelijke vleugelhoogte (tot 3 m) en de vele configuratiemogelijkheden architect en bouwheer een enorme ontwerpvrijheid biedt.

 

Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP 155-reeks perfect toepasbaar in de laagenergie- en passiefbouw. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot een HI-versie met nog hogere thermische prestaties.

 

CP 155-LS/HI met Minergie-label behaalt de beste thermische prestaties waardoor deze variant, gecombineerd met driedubbele beglazing, perfect toepasbaar is in de passiefbouw. Deze schuifdeur wordt steeds uitgevoerd als een hefschuifdeur met monorail waarbij de vaste beglazing langs de buitenzijde wordt geplaatst.

 

 

Ook geautomatiseerde oplossingen zijn beschikbaar voor een maximaal gebruikscomfort.

 

Krpl-dlx © All Rights Reserved