PVC Ramen en Deuren

Uw venster op de wereld

 

Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht (via de EPB-regelgeving).

Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen.

 

Prima isolator_

 

*Uitstekende thermische isolatie: PVC is van nature warmte-isolerend.

Het meerkamersysteem garandeert een uitstekende U-waarde.

Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter een raam isoleert, en hoe lager de energiefactuur!

Het Deceuninck ZENdow profiel makkelijk aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving.

 

*Optimale akoestische isolatie: de meest uiteenlopende diktes thermisch-akoestische beglazing kunnen worden toegepast.

De multifunctionele dichtingen houden dankzij hun maximaal contactoppervlak de overtollige decibels buiten.

 

Uitstekende wind- & waterdichtheid_

*Performante water- en winddichtheid: de dichtingen fungeren als optimale afdichting tussen beglazing en profiel en anderzijds als aanslagdichting tussen kader en vleugel.

*Perfecte waterafvoer: door de extra centrale barrière en het schuin hellend vlak is er een continue en perfecte waterafvoer.

Verborgen drainage is mogelijk.

 

Kleur_

 

*Kleuren uit de ductone kleurencollectie hebben een universeel karakter. Ze zijn op de natuur geïnspireerd en laten zich dan ook niet meeslepen door trend-gevoelige en dus tijdelijke modefenomenen.

*Zonder veel onderhoud behouden de ramen hun oorspronkelijke kleur. Jarenlang! Gegarandeerd!

 

Ruimte – meer zicht, meer licht_

 

*De ZENdow 70mm-reeks biedt een perfect antwoord op de eisen van de hedendaagse architectuur. Hoge raam- en deurelementen integreren zich dan ook probleemloos in uw woonproject.

*De nieuwe inbouwdiepte van 70mm vergroot de versterkingsmogelijkheid. De profielsecties zijn bijgevolg kleiner. Hierdoor vergroot de glasoppervlakte. Zo krijg je een ruimer zicht naar buiten en trek je meer licht binnen.

 

Design – Subtiliteit troef_

 

*ZENdow staat voor eenvoud. Het is een profielsysteem dat het architecturale met het decoratieve verzoent. ZENdow biedt voor elke bouwstijl de gepaste oplossing.

*Licht afgeronde vorm geeft het ontwerp een zekere zachtheid en warmte. Aangenaam om te zien en voelen. Veilig bovendien want scherpe randen zijn uitgesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

ZENdow Autentica_

 

*De AUTENTICA-ramen komen in drie verschillende stijlen voor: Baroc, Renaissance en Romantic. Of u nu kiest voor de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-balken of de Romantic- kruisvorm, telkens geeft u uw huis een opvallende eigen sfeer mee.

 

*AUTENTICA-ramen lenen zich niet enkel uitstekend voor de restoratie van rijhuizen en herenwoningen in historische centra. Ook bij nieuwbouw van bijvoorbeeld pastorijwoningen bieden ze een belangrijke meerwaarde

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krpl-dlx © All Rights Reserved